Vi hjälper till med montering och offerter

DE BYGGENTREPRENÖRER VI JOBBAR MED är ofta i behov av snabba och tydliga offerter för sina projekt. Ofta har våra lösningar redan blivit inritade av en arkitekt – då kan vi bli kontaktade av byggaren i nästa skede för utvärdering. Vi är vana vid omfattande och storskaliga byggprojekt vilket många av våra byggpartners uppskattar.

Tydliga och snabba offerter När det står klar vilken typ av solavskärmning som behövs beroende på g-värde, fönstertyp, väderstreck, fönsterstorlek, estetiska krav och tekniska förutsättningar lämnar vi en offert på lösningen.

Vi är snabba med offerter och är tydliga med både kostnader och vad som ingår. Vi har ett smidigt offersystem med möjlighet att bifoga information och digitala signaturer som uppskattas av våra kunder.

Montering och installation Vi tar ett helhetsansvar för installationen av våra solavskärmningar med våra egna montörer som även är vana vid att jobba i stora byggprojekt.

Vi jobbar alltid effektivt för att hålla utlovade deadlines eftersom vi vet hur tidskänsliga byggprojekt är.

Service och underhåll Det kan vara en trygghet för byggaren att rekommendera en leverantör som tar ett helhetsansvar även för service och underhåll. Här är vi starka och har många års erfarenhet av att hålla solskydden i trim i alla avseenden – vävar, mekaniska konstruktioner och digital teknik. Därför erbjuder vi kompletta serviceavtal.

Telefon

För frågor, ring oss
040-29 51 00

Support

För servicefrågor, maila oss
info@skanskfonstermiljo.se

Butik och utställning

Kantyxegatan 25 L

Öppettider

Mån–tors 10–17, fre 10–15 OBS! Semesterstängt v. 30-31. Vi stänger alltså den 22 juli och öppnar igen den 7 augusti)