Välkommen till Skånsk Fönstermiljö

Effektiva solskydd – för bättre klimat

Vi är duktiga på effektiva solskydd och pergola-lösningar. Vi levererar god effekt och god design samtidigt. Det är enkelt att samarbeta med oss vare sig du är arkitekt, fastighetsbolag eller privatperson. Vi har all kompetens du behöver och är en trygg helhetsleverantör inom solskydd som till exempel rullgardiner, persienner och markiser

Bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, butiker, banker, restauranger, kulturbyggnader, byggföretag och industrier – som alla fått bättre klimat.

Se vår videopresentation

Våra produkter

Solskydd Inne

Våra produkter som ger solskydd inomhus fyller flera funktioner. Dels är de vackra och skapar en ombonad känsla. Dels kan du välja mellan att mörklägga sovrummet med hjälp av en rullgardin, få ett insynsskydd med en lamellgardin eller ett effektivt solskydd med en snygg persienn.

Läs mer

Solskydd Ute

Utvändiga solskydd finns i många olika utföranden beroende på dina behov och önskemål. Fönstermarkiser och screen skapar ett behagligt inomhusklimat och hjälper dessutom till att spara energi.

Läs mer

Smarta styrlösningar

I stort sett alla våra solskydd går att motorisera. Med en lätt knapptryckning på fjärrkontrollen styr du dina smarta markiser, persienner eller screens – individuellt eller i grupp.

Läs mer

Tjänster

Rådgivning

Alla fastigheter är olika. För att ditt solskydd ska få optimal effekt rekommenderar vi alltid ett möte med en av våra solskyddsexperter. Då säkerställer vi att alla dina önskemål tillgodoses och att du får en produkt med rätt funktionalitet och energivärden.

Montering

Skånsk Fönstermiljö använder enbart egna, välutbildade montörer. Det säkerställer att alla solskydd monteras korrekt, vilket är viktig för både funktionalitet och livslängd. Och behövs det speciallösningar utöver det vanliga är våra erfarna montörer din trygghet.

Service

Närhelst du behöver hjälp med service av dina solskyddsprodukter är Skånsk Fönstermiljö redo att rycka in. Vi servar och reparerar både egna produkter och andra varumärken. Kontakta vår kundservice och boka en tid som passar dig.

Referenser

Referensarbeten

Knutpunkten, Helsingborg

Fören, Malmö

Region Skåne, V Hamnen Malmö