Om Skånsk Fönstermiljö

VÅRT UPPDRAG. Ljuset finns alltid där – vi kan bara förhålla oss till det. Vi måste anpassa oss. För ljuset har sin gång oavsett.

Skånsk Fönstermiljö tar fram integrerade klimatskydds och solavskärmningslösningar som gör att ljuset kan ha sin gång. Våra installationer anpassas efter förutsättningarna.

Målet är alltid: så mycket dagsljus som möjligt men utan bländning eller nyckfull och energikrävande inomhustemperatur. Och alltid i harmoni med estetiken.

Vi får de tekniska kraven, energiförutsättningarna och de estetiska önskemålen från arkitekt, beställare eller byggare som vi sedan uppfyller med en produkt som ger så mycket ljusinsläpp som är möjlig i första hand och i andra hand så mycket utkik som möjligt.

För hälsa och välmående.

VEM VI ÄR. Skånsk Fönstermiljö har sedan 2004 levererat solavskärmningar till den skånska marknaden. Vi är ensamma om att ha ett ben som helt riktar sig mot nybyggnation av kommersiella och samhällsnyttiga fastigheter.

Vi jobbar med solskydd till alla typer av stora och små projekt. Här kan du läsa mer om vilka typer av fastigheter vi jobbar med. Verksamhetens andra ben säljer och installerar solskydd till privatpersoner och restaurang.

Vi är en helhetsleverantör som rådgör, offererar, installerar och underhåller solavskärmningar och klimatskydd. Här kan du läsa om hur vi hjälper arkitekter, byggare och fastighetsägare.

Vi är ca 15 anställda och har vårt huvudkontor i Malmö. Våra montörer och installatörer utgår även härifrån.

Vårt showroom

I Malmö finns också vårt showroom. Här kan du komma för en kopp kaffe, känna på prover och se våra produkter.

Du hittar oss på Kantyxegatan 25. Välkommen.

Telefon

För frågor, ring oss
040-29 51 00

Support

För servicefrågor, maila oss
info@skanskfonstermiljo.se

Butik och utställning

Kantyxegatan 25 L

Öppettider

Mån–tors 10–17, fre 10–15 (OBS! stängt 24-23/1)