Vi hjälper arkitekter att styra ljuset

VÅRA ARKITEKTER brottas ofta med estetiska önskemål om stora fönster och flödande dagsljus samtidigt som de måste rita hus som klarar energikrav och certifieringar. Vi hjälper dig hitta rätt solskydd utifrån önskemål och krav.

Rådgivning för rätt beslut Ofta finns det estetiska önskemål från början. Om solskyddet ska sitta ute eller inne? Kanske har du redan en tydlig bild av att det är en zip-screen eller markis som gäller. Då hjälper vi dig hitta rätt så att teknik- och energikrav uppfylls.

Rita in våra lösningar med BIM-filer Våra projektsolskydd finns tillgängliga som BIM-filer. Det gör det lättare att se hur resultatet blir redan i ritningsstadiet.

Och genom att specificera solskyddet redan i ritningen minskar risken att det byts ut längst vägen och förändrar det estetiska intrycket. Du hittar våra BIM-filer här.

Föreskrivande text Till alla våra produkter har vi tagit fram föreskrivande texter för att underlätta för våra arkitekter som vill rita in våra solskydd i sina ritningar. Du hittar de föreskrivande texterna – under samma rubrik – på de olika produktsidorna i kolumnen till höger.

Montering och service Det trygga med att rekommendera ett solskydd från Skånsk Fönstermiljö är att vi tar ett helhetsansvar.

Vi är vana vid att leverera solskydd till stora projekt och har egna tekniker. Vi erbjuder även kompletta serviceavtal. Det är vårt eget folk som servar och underhåller solskydden.

Telefon

För frågor, ring oss
040-29 51 00

Support

För servicefrågor, maila oss
info@skanskfonstermiljo.se

Butik och utställning

Kantyxegatan 25 L

Öppettider

Mån–tors 10–17, fre 10–15 OBS! Semesterstängt v. 30-31. Vi stänger alltså den 19 juli och öppnar igen den 5 augusti)