Service och underhåll

VI VET ATT NYCKELN till våra kunders nöjdhet är vår långsiktighet. De flesta av våra proffskunder har serviceavtal vilket gör att de får årliga kontroller av sina solavskärmningar. Såklart finns vi på plats om något skulle hända, oavsett om det handlar om automatik, inställningar, justeringar eller annat som behöver bytas ut.

Viktigare än man tror

Så länge solavskärmningen fungerar så är alla nöjda men om något slutar fungera så märks det direkt. Anställda får solen i ögonen, det blir varm och obehagligt och kostnaden för att kyla ner skjuter i höjden.

I känsliga verksamheter såsom vård eller på myndigheter kan ett icke-fungerade solskydd får ännu större och allvarliga konsekvenser.

Egen serviceavdelning

Vi har en egen serviceavdelning med kunniga tekniker som arbetat många år inom solskyddsbranschen och får löpande utbildningar genom solskyddsförbundet.

 

Kompletta serviceavtal

De flesta av våra företagskunder har ett serviceavtal. Det gör att vi kommer ut på en till två förebyggande årliga kontroller och vi finns tillgängliga när hjälp behövs. Vi byter vävar och underhåller teknik och mekanik. Och hjälper er med automatiken om något behöver justeras.

Vi lagar och underhåller ALLA solskydd

Vi tar ansvar även för klimat- och solskydd som vi inte själv har installerat. Vi har funnits på marknaden så länge att vi har kunskap om de flesta fabrikat på marknaden.

Har du ett serviceärende så kan du kontakta oss på info@skanskfonstermiljo.se

Telefon

För frågor, ring oss
040-29 51 00

Support

För servicefrågor, maila oss
info@skanskfonstermiljo.se

Butik och utställning

Kantyxegatan 25 L

Öppettider

Mån–tors 10–17, fre 10–15 OBS! Semesterstängt v. 30-31. Vi stänger alltså den 19 juli och öppnar igen den 5 augusti)