Långsiktiga lösningar för solavskärmning

VI JOBBAR LÅNGSIKTIGT med ett flertal fastighetsägare och fastighetsutvecklare. Många söker vår hjälp i ett tidigt skede för att försäkra sig om att få en solavskärmning som monteras på ett säkert sätt och därefter servas kontinuerligt för att den ska hålla så länge som möjligt.

Hur kommer det se ut? Eftersom vi erbjuder våra produkter i BIM-filer så kan arkitekten enkelt rita in våra solavskärmningar så att fastighetsägaren får en tydlig bild av hur solavskärmningen skulle se ut på byggnaden.

Energiberäkningar och certifiering Vi stöttar ofta både arkitekter och energikonsulter för att hitta solavskärmningar utifrån fönstrets g-värde och andra energikritiska parametrar. Ofta handlar vårt arbete om att förhindra onödig uppvärmning som leder till en obehagligt varm inomhustemperatur – det är trots allt väldigt mycket dyrare att kyla en fastighet än att värma den.

Tydliga och snabba offerter Vi är snabba med offerter och är alltid tydliga med både kostnader och vad som ingår.

Montering och installation Vi tar ett helhetsansvar för installationen av våra solavskärmningar. Vi har egna montörer som även är vana vid att jobba i stora byggprojekt. Vi är noga med att hålla utlovade deadlines – vi vet hur tidskänsliga bygg- och renoveringsprojekt är.

Service och underhåll Det kan vara tryggt med en leverantör som tar ett helhetsansvar även för service och underhåll. Här är vi starka och har många års erfarenhet av att se till att solskydden hålls i topptrim i alla avseenden: vävar, mekaniska konstruktioner och digital teknik. Därför erbjuder vi såklart kompletta serviceavtal.

Telefon

För frågor, ring oss
040-29 51 00

Support

För servicefrågor, maila oss
info@skanskfonstermiljo.se

Butik och utställning

Kantyxegatan 25 L

Öppettider

Mån–tors 10–17, fre 10–15 OBS! Semesterstängt v. 30-31. Vi stänger alltså den 19 juli och öppnar igen den 5 augusti)