Så här går det till

VI HAR LEVERERAT SOLSKYDD TILL villor, lägenheter och byggprojekt i 20 år. Det gör att vi har bra koll på vad kunden behöver från oss, dels för att bli nöjd men också för att känna sig trygg. Så här går det till når du köper ett solskydd från oss

RÅDGIVNING

Vi jobbar mycket med rådgivning till våra kunder. Det finns så många lösningar på marknaden men genom att ställa frågor så kan vi säkerställa att du får rätt produkt både vad gäller funktion och utseende.

HEMBESÖK

Vid större eller mer komplexa projekt gör vi ofta ett hembesök för att dels kunna ta mått och förstå hur vi kan installera era solskydd och dels för att kunna ge er bra rådgivning för att ge bästa klimatskydd.

OFFERT

Ni får sedan en tydlig offert. Vi vet att våra kunder uppskattar våra tydliga offerter där vi inkluderar alla kostnader så att ni slipper överraskningar i slutändan. Så klart har ni rätt till rot-avdrag för installationen. Läs mer om betalning och rot-avdrag här.

LEVERANS

Våra solskydd levereras alltid direkt till oss – sedan tar montörerna med sig allt vid installation. Det gör att ni slipper vänta hemma på en leverans.

INSTALLATION

Vi har egna montörer som jobbar hos oss. Det betyder att vi inte tar in externa konsulter för installation. Vilket gör att vi kan känna oss trygga med att våra kunder får den nivå av service som vi utlovar. Alla våra montörer är utbildade och har lång erfarenhet inom branschen.

UNDERHÅLL

Skulle ni behöva byta ut delar eller vävar över tid så hjälper vi er med det också. Vi erbjuder även service och underhåll av produkter som inte vi själva har installerat. Vi servar alla produkter på marknaden.

Telefon

För frågor, ring oss
040-29 51 00

Support

För servicefrågor, maila oss
info@skanskfonstermiljo.se

Butik och utställning

Kantyxegatan 25 L

Öppettider

Mån–tors 10–17, fre 10–15 OBS! Semesterstängt v. 30-31. Vi stänger alltså den 22 juli och öppnar igen den 7 augusti)