Om Skånsk Fönstermiljö

VI MÅR BRA AV LJUSET och vi vet att våra kunder ofta älskar solen. Även om den ställer till med bekymmer ibland. Den värmer upp våra hus, bländar oss vid middagsbordet eller i arbetsrummet. Eller så gassar den över oss på terrassen.

VÅRT UPPDRAG är att hitta vackra lösningar som låter oss välja hur mycket av det goda vi får – av sol, ljus och värme.

MÅLET ÄR ALLTID så mycket dagsljus som möjligt men utan bländning eller nyckfull och energikrävande inomhustemperatur. Och alltid i harmoni med estetiken.

SKÅNSK FÖNSTERMILJÖ HAR FUNNITS sedan 2004 och vi har levererat solskyddslösningar till tusentals hem runt om i Skåne. Vi jobbar även med byggprojekt där vi levererar solskydd till exempelvis kontor, skolor och myndigheter.

VI HAR ETT TEAM på av ca 15 rådgivare, säljare och montörer redo att hjälpa dig att hitta rätt. Vi jobbar mycket med skräddarsydda solskyddslösningar både inom- och utomhus. Vårt stora nätverk av leverantörer kan leverera det mesta inom solskydd.

FÖR ATT ÖKA TRYGGHETEN hos våra kunder och säkerställa monteringen har vi egna montörer som är anställda hos oss – alla med lång erfarenhet. De kan även hjälp till med att serva och underhålla (exempelvis byta vävar) på marknadens alla produkter – även om ni inte köpt produkten hos oss från början.

VI HAR ETT SHOWROOM i södra Malmö på Kantyxegatan 25L. Du är varmt välkommen hit att se våra produkter och känna på prover av olika vävar och textilier.

Miljö och kvalitet

VI BEDRIVER ETT AKTIVT miljö- och kvalitetsarbete. Vi ställer höga krav på både oss själva och på leverantörer och partners, för att kunna erbjuda kunderna de bästa lösningarna och produkterna.

MILJÖPOLICY

Skånsk Fönstermiljö ska uppfylla lagens och marknadens miljökrav på produkter och processer och ständigt förbättra arbetet med:

  • produkter och underleverantörer som tar hänsyn till miljöbelastningen
  • lagerhållning och produktion som tar hänsyn till miljöbelastningen
  • förebyggande åtgärder

KVALITETSPOLICY

Skånsk Fönstermiljö förbättrar ständigt sitt arbete med underleverantörer och använder sig av varor som uppfyller kundernas kvalitetskrav

Skånsk Fönstermiljö undersöker regelbundet om kundernas kvalitetskrav uppfylles.

 

Telefon

För frågor, ring oss
040-29 51 00

Support

För servicefrågor, maila oss
info@skanskfonstermiljo.se

Butik och utställning

Kantyxegatan 25 L

Öppettider

Mån–tors 10–17, fre 10–15 (OBS! stängt 24-23/1)