Solskydd för utvändig montering

Utvändiga solskydd finns i många olika utföranden beroende på dina behov och önskemål. Fönstermarkiser och screen skapar ett behagligt inomhusklimat och hjälper dessutom till att spara energi. Terassmarkiser skapar en skön och svalkande skugga över uteplatsen. Och med ett härligt uterum kan du förlänga utesäsongen och de sköna sommarkvällarna.

Markis

Oavsett vilka tankar du har, köpa nytt eller snygga till, har vi en lösning för dig. Alltid med 3 års garanti, för din trygghets skull.

Uterum

Njut av årstiderna och den sköna känslan av att vara en del av trädgården, i uterummets sköna och behagliga miljö.

Screen

Skånsk Fönstermiljö erbjuder en screen för utvändig solavskärmning, anpassad för vårt nordiska klimat. Denna screen klarar vindstyrkor upp till 32m/s, kan täcka upptill 18 kvm och är insektssäkert.

Fasta skärmar

Fasta solskärmar är ett solskydd för fast utvändig montage som är tillverkad av specialbehandlad aluminium. De kan monteras på både nya och befintliga fastigheter

Fasadpersienner

Fasadpersienner kan inte bara hjälpa dig att förhindra överhettning och bländning, de kan också hjälpa dig att spara energi. På sommaren, när solen skiner och det är varmt ute, är de värda sin vikt i guld. De ger oss en behaglig rumstemperatur, och du kan minska mängden elenergi som används för att få ett svalt rum.