Rådgivning

Alla fastigheter är olika. För att ditt solskydd ska få optimal effekt rekommenderar vi alltid ett möte med en av våra solskyddsexperter. Det gäller inte minst om du är arkitekt eller byggentreprenör och arbetar med komplexa problemställningar i kommersiella fastigheter. Här är värdet av en väldesignad solskyddslösning ofta substantiellt. Med professionell rådgivning säkerställer vi att alla dina önskemål tillgodoses och att du får en produkt med rätt funktionalitet och energivärden.

Montering

Skånsk Fönstermiljö använder enbart egna, välutbildade montörer. Det säkerställer att alla solskydd monteras korrekt, vilket är viktig för funktionalitet, garanti och livslängd. Och behövs det speciallösningar utöver det vanliga är våra erfarna montörer din trygghet. De har genomfört ett stort antal installationer i både kommersiella fastigheter och privata villor och vet hur de bäst ska lösa varje uppdrag.

Service

Närhelst du behöver hjälp med service av dina solskyddsprodukter är Skånsk Fönstermiljö redo att rycka in. Vi servar och reparerar både egna produkter och andra varumärken. Kontakta vår kundservice och boka en tid som passar dig.