New_Telis2w

Styrning

I stort sett alla våra solskydd går att motorisera. Med en lätt knapptryckning på fjärrkontrollen styr du din rullgardin, persienn eller lamell – individuellt eller i grupp.

I dag kan också våra leverantörer erbjuda ett nytt sätt att styra ditt hem – där du kan ta kontroll över ditt hem via Internet, smartphone eller surfplatta.

 

 

Ta kontroll över ditt hem

Med en Somfy Tahoma box styr du ditt hem med en App över Internet

Somfy utnyttjar den nya tekniken och är föregångare för att göra ditt hem tillgängligt. I bilen, på stranden, i sommarstugan eller på din favoritrestaurang – var du än befinner dig – kan du enkelt kommunicera med ditt hem via dator, smartphone eller surfplatta. Om du t ex skulle vilja ge någon tillgång till ditt garage medan du är borta, är nu detta möjligt, med hjälp av TaHoma och din iPhone. 
Det fina är att allt detta inte kräver investeringar i komplicerad och dyr teknik, det enda som behövs är att du kopplar TaHoma till ditt befintliga bredband.

 

header2

En alldeles lysande markis

En del av våra markiser kan utrustas med både infravärmare, belysning och rullgardinsfront. Bekvämligheter som enkelt hanteras med en fjärrkontroll.

header5